Bemutatkozás

Cégünk immár több mint 10 éve várja szeretettel a kerékpározás szerelmeseit! Elhivatottan igyekszünk népszerűsíteni a bringázást, szűkebb és szélesebb körünkben. Lehetőségünk szerint részt veszünk minden olyan megmozdulásban, amely arra buzdít, hogy minél többen pattanjanak kerékpárra!

Fő célunknak mindig az elégedett és örömmel visszatérő vevőt tekintettük. Minden kedves partnerünk számára segítünk megtalálni a legkedvezőbb megoldást, legyen szó kezdőről, lelkes amatőrről vagy akár profi versenyzőről. Kerékpár választékunk óriási. Üzletünkben a 40.000 forintos biciklitől a több millió forintos versenyszintű kerékpárig, minden ár- és minőségi szintű kerékpár megtalálható. Többféle márka típusaiból választhatnak azok, akik bringázásra szánják a fejüket. Két igen komoly márkának vagyunk nagy mintaboltja. Egyik a magyar gyártású Schwinn-Csepel, amelyekből leginkább minőségi, igényes, de kezdő és középhaladó felhasználók szemezgethetnek. Másik a cseh anyavállalatú, 20 éve működő, a világ 15 legnagyobb kerékpárgyártója között számon tartott Author márka, ami erős közép- és felsőkategóriás kerékpárokat kínál 20 különböző kategóriában. Emellett kizárólag magas minőségű, de ugyancsak kimagasló ár/érték arányú kiegészítőket is tartunk, legyen szó akár sebességmérőről, kerékpárzárról, világításról, fényvisszaverőkről vagy védőfelszerelésről.

Szervizünkben profi szakemberekkel, rövid határidőkkel és baráti árakkal várjuk a beteg paripákat és szerelünk mindent, ami szerelhető. Természetesen a készpénzes fizetés mellett bankkártyát is elfogadunk. 13 egészségpénztárral állunk kapcsolatban, lehetőség van továbbá Üdülési csekk beváltására is. Többféle kedvezményrendszer aktív tagjai vagyunk.

Ha vásárlásnál hivatkozol a meteoline.hu-ra, akkor mindenből 10% kedvezményt biztosítunk Neked! Ezt nem hagyatod ki, látogass el hozzánk!

Gáspár Tamás, BrinGáspár

Itt találsz bennünket:

BrinGáspár Kerékpárbolt és Szakszerviz
Cím: 1034 Budapest, Pacsirtamező u. 38.
Telefon: 06 1 240-6296
Mobil: 06 70 386-7752, 06 70 432-7752
e-mail: bringaspar@t-online.hu
web: www.bringaspar.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig 10-18 óráig (novembertől-februárig: 12-18 óráig)
Szombaton 10-13 óráig

Oszd meg a barátaiddal:

Cikkek

x
OLVASD EL!